zondag 11 maart 2012

Status Praesens van M.B.

Status Praesens

Functiegebieden:

·         Sensomotorisch: Op motorisch vlak ondervindt M. nauwelijks tot geen problemen bij het werken. Ze werkt aan de machine waar de kussens worden afgeblazen nadat ze gevuld zijn. Ze draagt steunzolen tijdens het werken dit voor haar rug. Haar rug wordt herhaaldelijke keren belast bij het werken wanneer de kussens moet dragen. kussens.

·         Cognitief: M. heeft meer problemen op cognitief vlak daarom is ze tewerkgesteld in een beschutte werkplaats.

·         Interpersoonlijk: Op het werk heeft M. geen vaste, goede vrienden. Het zijn allemaal collega’s. Tijdens de pauze wordt er wel met elkaar gepraat. Buiten de beschutte werkplaats heeft M. een vriendenkring. M. is zeer spraakzaam tijdens de gesprekken.

·         Intrapersoonlijk: Intrapersoonlijk zijn er geen problemen te vinden. M. staat open voor nieuwe dingen en vraagt hulp waar nodig. Weet wat van haar verwacht wordt op haar werk.

Handelingsgebieden:

·         Wonen: Ze woont samen met haar vriend, haar kinderen gaan in de week op internaat en komen in het weekend naar huis.

·         Werken: M. werkt in een beschutte werkplaats ’t Veer in Menen in de afdeling textiel.

·         Vrijetijd: Haar vrijetijd in het weekend gaat naar de zorg voor haar kinderen. Tijdens de week gaat ze gaan werken en gaat ze 1 maal haar huis kuisen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten